In this paper a comparison among different parameter extraction techniques, applied to the dynamical responses of QCM (quartz crystal microbalance) sensors, is presented. Some results concerning the application of the studied technique to the wine aroma recognition are presented.
Di Nucci, C., Fort, A., Rocchi, S., Ulivieri, N., Vignoli, V., Catelani, M. (2004). Feature extraction techniques for QCM sensors dynamic responses. In Proceedings of the 21st IEEE Instrumentation and Measurement Technology Conference (IMTC 2004) (pp.605-609). IEEE [10.1109/IMTC.2004.1351122].
Feature extraction techniques for QCM sensors dynamic responses
Fort, A.;Rocchi, S.;Vignoli, V.;
2004-01-01
Abstract
In this paper a comparison among different parameter extraction techniques, applied to the dynamical responses of QCM (quartz crystal microbalance) sensors, is presented. Some results concerning the application of the studied technique to the wine aroma recognition are presented.File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
C26.pdf
non disponibili
Tipologia:
PDF editoriale
Licenza:
NON PUBBLICO - Accesso privato/ristretto
Dimensione
302.94 kB
Formato
Adobe PDF
|
302.94 kB | Adobe PDF | Visualizza/Apri Richiedi una copia |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.
https://hdl.handle.net/11365/33792
Attenzione
Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo