Alov, P., Valoti, M., Sgaragli, G.P., Pessina, F., Saponara, S. (2001). Inhibition of iron-dependent decomposition of H2O2 as a method for assessing the free-radical-scavenging activity of novel antioxidants in a hydrophilic environment.. In IN FAIR CONFERENCE ON “FOOD ANTIOXIDANTS AND HUMAN HEALTH” (pp. 35-46). SIENA : Sgaragli AND Valoti.

Inhibition of iron-dependent decomposition of H2O2 as a method for assessing the free-radical-scavenging activity of novel antioxidants in a hydrophilic environment.

VALOTI, MASSIMO;PESSINA, FEDERICA;SAPONARA, SIMONA
2001-01-01

2001
9788888280004
Alov, P., Valoti, M., Sgaragli, G.P., Pessina, F., Saponara, S. (2001). Inhibition of iron-dependent decomposition of H2O2 as a method for assessing the free-radical-scavenging activity of novel antioxidants in a hydrophilic environment.. In IN FAIR CONFERENCE ON “FOOD ANTIOXIDANTS AND HUMAN HEALTH” (pp. 35-46). SIENA : Sgaragli AND Valoti.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11365/16104
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo