Alov, P., Valoti, M., Sgaragli, G.P., Pessina, F. (1998). Inhibition of iron-dependent decomposition of H2O2 as a method for assessing the free-radical-scavenging activity of novel antioxidant in a hydrophilic enviroment. In Fair Conference on Food Antioxidants and Human Health (pp. 35-46).

Inhibition of iron-dependent decomposition of H2O2 as a method for assessing the free-radical-scavenging activity of novel antioxidant in a hydrophilic enviroment

ALOV, P.;VALOTI, M.;SGARAGLI, G. P.;PESSINA, F.
1998-01-01

1998
Alov, P., Valoti, M., Sgaragli, G.P., Pessina, F. (1998). Inhibition of iron-dependent decomposition of H2O2 as a method for assessing the free-radical-scavenging activity of novel antioxidant in a hydrophilic enviroment. In Fair Conference on Food Antioxidants and Human Health (pp. 35-46).
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11365/49991
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo